Starte en indhaling, Shopping/Taxi virksomhed

Her er en simpel forretning nogen med en van eller SUV kan udføre: slæbe ting for andre mennesker, der ikke har en måde at gøre det selv.
Du kan flytte plæneklippere, poser med havejord, legeredskaber, juletræer, musikinstrumenter, møbler, store hunde fra groomers-du får idé.
Starte denne hjem virksomhed er let. Sørg for at bilen er i god form. Sørg for din bilforsikring er ajour. Du ønsker ikke nogen problemer, hvis bilen bør komme ind i en fender-bender.
Udskriv nu, op flyers reklame din virksomhed. Placer flyers i Møbelforretninger, havecentre, købmandsforretninger, møntvaskerier, og hvor ellers kan du finde en opslagstavle. College bulletin boards er prime jagtmarker for business. Også, placere annoncer i lokalavisen.
NÃ¥r din virksomhed tager off dine kunder vil snart være at fortælle deres venner, “Hey, jeg kender en fyr med en varevogn, der vil trække det”. Ord i munden er en uvurderlig form for gratis reklame.
Hvor meget du skal oplade for din tjeneste afhænger af hvad du indhaling og hvor langt du skal slæbe det. Du vil holde prisen fornuftigt, eller word vil spredes af din høje priser og dine kunder vil gå andre steder. Rimelige priser og venligt pålidelig service vil bygge din indhaling service hurtigt.
Her er en anden måde at sætte din gas-guzzler til at arbejde: starte en dagligvarer service.
Dine kunder vil ring eller fax deres købmand ordre til supermarkedet. Din kunde giver dig penge til at betale for dagligvarer. Du gå til butik og afhente ordren til din klient.
Den voksende senior befolkning ville elske denne service. Kontroller, at du placerer annoncer i papir og løbesedler i supermarkederne, møntvaskerier og ældreboliger klubber.
Her er endnu en måde du kan sætte bilen til arbejde! Hvis du har en sikker kørsel optage du kunne give en taxiservice for ældre borgere og alle latchkey børn, der har brug for at komme til en efter-skole aktiviteter.
Du kan oplade fem eller seks dollars pr. rejse. Giv din hyppige rejsende en pause ved at tilbyde en gratis tur efter et bestemt antal ture.
Det ville være klogt at give forældrene af nogen børn du transportere bevis du kan have tillid til. Hvis forældrene siger det ikke er nødvendigt derefter insistere de Tjek din kørsel record, Bilforsikring, og uanset om du har en ren straffeattest. Du beskytter dig selv ved at gøre dette. Dårlige ting ske. Du ønsker ikke at blive fanget i krydsilden.
Sørg for dit køretøj er komfortable og rene for jeres rejsende. Har en fuldt lejlighed førstehjælp kit, en PRIMES brandhane og en værktøjskasse i din bil. Ulykker sker, mennesker, selv til den sikreste af drivere. Du skal overveje dine passagerernes sikkerhed så insistere på alle spænde op.
Vise sig for at være en pålidelig og troværdig taxiservice og mange andre forældre vil snart har du forsendelse deres børn til og fra fodbold praksis.
Indhaling møbler, dagligvarer og taxiservice. Du bruge dit køretøj til at gøre disse gøremål for dig selv hele tiden. Begynde at tjene penge at gøre dem til andre!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.