Profiterer fra den underlige og skøre

eBay er blevet berygtet for underlige og skøre auktioner. I denne artikel vil vi kigge på nogle af de zaniest og så diskutere de praktiske lektion, vi kan tage væk. Først, lad os fremme nogle ideer og se på nogle skøre programoversigter:

I slutningen af 2004 brugt Mary Anderson eBay til at sælge sin fars ghost. Hendes far døde for nylig og Marys unge søn Colin var bange for, at hans bedstefar spøgelse uforglemmelige deres hus. Når det kom til det punkt, at Colin ikke længere kunne sove om natten og at berolige hendes søn, besluttede Mary at bortauktionere spøgelset på eBay. Da eBay kræver du at sælge noget fysisk, ville den høje tilbudsgiver modtage hendes fars gamle sukkerrør samt ‘ghost’. Hun er fastsat i listen at den vindende tilbudsgiver ville have til at skrive hendes søn og forsikre ham, at hans bedstefar spøgelse var sikkert og godt. Var der 132 bud ved auktionen og den vindende tilbudsgiver har betalt en endelige pris af $65 ‘ 000 (Goldenpalace.com var den høje tilbudsgiver, de er en online casino, der har opnået berømmelse for deres skøre eBay køb). Mary har sagt, at hun vil sætte penge i et kollegium fond til Colin, der er formentlig meget gladere nu, ‘ghost’ har flyttet hus.

I juni 2005, gift med Tim Shaw, radio en velkendt britisk DJ, solgt hendes mands $50 ‘ 000 Lotus Esprit sportsvogn på eBay med en købe det nu pris af 50 pence ($1), mens Shaw var stadig i studiet. Fru Shaw hørte ham flirte med model Jodie Marsh på luft, når han sagde han ville forlade sin kone og to børn til modellen. Shaws kone sagde det var det sidste strå og straks opført sportsvogn, (som han havde været tåbelig nok til at købe hendes navn) på eBay for 50 pence, den eneste betingelse er, at køberen ville have til at indsamle bil inden for “de næste to til tre timer før min mand får hjem at finde det gået og alle hans ejendele på gaden.» Bilen sælges inden for 5 minutter og blev indsamlet samme dag.

En 19 – årig mand fra England solgt en enkelt cornflake på eBay for et pund og tyve pence (ca. $2,50). Han opført cornflake på webstedet som et eksperiment. I starten var der ingen bud, men inden for et par dage havde nogen tilbudt en krone og bud steg indtil han til sidst solgte det til ét pund tyve. Tilsyneladende han modtaget nogle meget interessante spørgsmål om cornflake: én tilbudsgiver spurgte om det ville parre sikkert med en sukker puf, mens en anden spurgt om det ville være selskabelig hvis det var faldet i et akvarium.

En mand fra Arizona solgt en luftguitar (en imaginær guitar) på eBay for $5,50!

I februar 2007, når Britney Spears barberet alle hendes hår, salon hun besøgte sætte hår på auktion på eBay, og ¾ af en dåse Red Bull hun havde drukket fra og en blå Bic lysere hun havde brugt. Notering nået $1 million, før det blev fjernet af eBay midt i nogle kontroverser.

Vand, der blev sagt at være blevet overladt i en kop, Elvis Presley drak fra under en 1977 koncert blev solgt for $455.

En mand fra Brisbane, Australien forsøgte at sælge nærliggende New Zealand på en startpris på $0,01 AUD. Utroligt, prisen var steget til $3 ‘ 000 før eBay fjernet notering.

I 2004 opført en foragtet Seattle mand sin eks-kones wedding dress på eBay. Webstedet tiltrukket en boatload af seere og tilbudsgivere, som manden selv inspireret kjole for billeder. Kjolen havde en startpris på $1 og endelig solgt for $3 ‘ 850.

I 2000 forsøgte en meget foretagsom sælger at sælge sin sjæl på eBay. Desværre, som eBay kræver et fysisk produkt skal leveres til køberen, og sjæle er en smule tricky at pakke og afsende notering blev fjernet.

En af de mest berømte weird programoversigter nogensinde til nåde eBay var salget af Jomfru Maria på en ristet ostemad. Ti år før notering sandwich, gjort Diana Duyser af Miami tilsyneladende den ristede sandwich for sig selv, blot for at se en vagt bekendt ansigt stirrede op på hende. Hun holdt ostemad i sin seng kabinet i ti år før de beslutter at sælge det på eBay. Trods lange tid, på tidspunktet for dens salg havde sandwich endnu til at vise en enkelt spore af mold (angiveligt!)

Hvad gør alle disse mærkelige og skøre lister har til fælles? De har alle tiltrak en masse opmærksomhed. Og i et marked, hvor alle konkurrerer om opmærksomhed, det er en big deal. Din liste kan have den perfekte titel, en fejlfri beskrivelse og en smuk fotografi, men så snart du tilføjer ekstra ‘noget’, der skaber røre, du øjeblikkeligt gøre det (og din virksomhed) skiller sig ud fra mængden. Og bud begynder at rulle.

Så hvordan kan du tiltrække mere opmærksomhed til dine lister på en dagligdags niveau? Som en generel regel, hvad alle andre gør, gør modsat. Der er intet at hente fra dine fortegnelser carbon kopier af alle andres. Kigge efter en krog, noget, der gør dig unik og en smule anderledes end alle andre, noget, der vil fange interessen for køberen. Du behøver ikke at gøre dette med hver notering oprette bare en fortegnelse, der er mærkeligt eller skøre, og derefter cross-fremme din butik og andre relevante produkter inden for denne liste. Netop at tiltrække opmærksomhed til en notering kan være nok til at få bolden op. Selvfølgelig, er det at foretrække, hvis din ‘skøre’ fortegnelse har noget til fælles med de andre produkter eller tjenester, du sælger.

Antag, at salonen, der solgte Britney Spears’ hår havde cross-fremmes en række hårprodukter. Folk elsker at have en historie bag noget, de køber, og hvis noget de køber fra du kommer med en færdiglavet historie de kan dele med venner, de er meget mere tilbøjelige til at foretage købet. Blive beredskab hen til kigge efter en krog i din lister – noget, der råber som værende anderledes og så sørg for fremme du cross-din relaterede produkter og eBay butik at tiltrække så mange købere som muligt. Prøv det, det virker!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.