MLM rekruttering – er du rekruttere de forkerte mennesker til Network Marketing?

En anden mlm distributør falder gennem revner fejl igen, og det var den sjette en denne måned! Sidste måned var det tre, og måned før at det var fire. Og de tre jeg ansat sidste måned er rystende og tænker på at holde op!
Hvad i alverden der foregår?
Nogensinde er sket for dig?
Mand, da jeg først fik i dette netværk marketing forretning, jeg havde at ske en masse, og det var virkelig frustrerende, og ganske nedslående.
Indtil…
Jeg opdaget noget, der hjalp mig enormt i min mlm rekruttering indsats. Og hvis du får det, så det vil hjælpe dig se at måske du har været for liberal eller ikke forsigtig nok i din mlm rekruttering udvælgelse.
INFERNO hemmelighed:
At være selektiv i dit netværk marketing rekruttere vil fjerne en masse hjertesorg og frustration og bringe i de forkerte mennesker og forventer dem til at eksplodere, og de kun fizzle ud. Der er hård.
Rekruttere adskillelse
MLM rekruttering har altid været og vil altid være en SEPARATING proces: en proces, der adskiller de mennesker, der er åbne for en ny idé fra dem, der ikke er. Dem er de kun to typer af folk, der findes. Dem, der omfavne søger nye idéer, og dem, der modsætter sig dem. Mange gange, fizzle folk, der er overbevist om, at komme ind i forretningen, men endnu er ikke virkelig sælges på tanken om Network Marketing, ud hurtigt.
Og der er en grund til, hvorfor de er sådan, og det sker:
Det hedder filosofi.
INFERNO hemmelighed:
Alle MLM rekruttering er i en nøddeskal er på udkig efter folk, der er af den samme filosofi, at vi er, og hvis de ikke, gør dem en kunde og få henvisninger.
Network marketing er en filosofi af personlig vækst, øge, succes, at hjælpe andre, at gøre en forskel, der ønsker bedst ud af livet og at være åben for nye ideer og avanceret tænkning.
De fleste folk er ikke engang tæt på, at de simpelthen glider gennem livet. Hvorfor skulle det være anderledes i denne mlm forretning? De simpelthen glider gennem MLM.
Min ven Richard Brooke, (Mach II med dit hår på brand forfatter og CEO af Oxyfresh) siger, at network marketing er blot personlige udvikling forklædt som en forretning.
SÃ… SANDT!
Det hele kan koges til filosofi, og spørgsmålet er: er du rekruttere folk, der deler den samme filosofi, eller folk, der virkelig ikke?
Sidste 5 mennesker din rekrutteret.
Kig på de sidste fem mennesker du har rekrutteret.
Hvad har de gjort? Noget?
Arbejder de flittigt?
De vokser? Eller er de stagnerende, ligesom en dam, der har ingen frisk vand i det?
Har de en filosofi arbejder hårdt eller næppe arbejde?
De viser for alt eller satte noget?
Giver de en god indsats eller en dårlig undskyldning?
Du skal starte på udkig efter folk, der har samme fokus, begær og filosofi som du:
Folk, der har fokus på fremtiden, ikke fortiden.
Folk, der har fokus på stigningen, ikke falde.
Folk, der har et ønske om at vokse, ikke at brokke sig.
Folk, der har et ønske om at ændre, ikke at stagnere.
Folk, der virkelig pleje, ikke forsøger at con.
Folk, der ikke har filosofi om vind/vind, hvornår? / Hvornår? (ANELSE!)
Tjek hvem du er rekruttering og stille dem et spørgsmål:
“Hvad er din filosofi om succes?”
Deres svar vil afsløre meget om deres chancer i denne mlm forretning.
Ã…h ved jeg, den “smide det op mod væggen og se der stikker” crowd ikke vil give en tude om denne artikel! Men det er virkelig en hele herligheden lettere at opbygge en forretning med folk med den rette filosofi og den rigtige hjerte. (ANELSE!)
Vision Match.
Hvorfor gør du tror nedslidning og slip ud sats for downlines er så høj industri-dækkende?
Det fornuftigt kun at have en “Vision Match” med din nye mlm rekrut. De deler den samme Vision som du og en lignende perspektiv om succes i livet.
Hvis du rekruttere slags folk, behøver du ikke at holde re-Building din downline igen og igen og igen.
Er du rekruttere de forkerte mennesker i MLM? Begynde at lede efter de mennesker, der ønsker at gå videre og komme videre i livet, og ansætte dem i Network Marketing.
Det vil ændre din hele verden, og især din MLM rekruttering.
velsignelser…
Copyright 2005 Doug Firebaugh. Alle rettigheder forbeholdes.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.