At identificere den ultimative personlige lån

Man ulykke er blevet nogle organisation profit. Som fattigdom ramte og arbejde klasse fortsætter med at dykke dybere ind i pitten af gæld, virksomheder, såsom udlån institutioner og gæld management virksomheder og forsikring agenturer vender ens hårde og lykke i deres formue. De seneste rapporter om de uetiske praksis har fået megen polemik.

Ganske ofte beskæftiger lån selskaber og kredit rådgivning organisationer højtryks metoder i at målrette den forgældede. For eksempel, blev Citigroup beskyldt for målretning lav scoring og arbejdsløse forbrugere. De bevidst taktik blev noteret som tvang til at signere lån med oppustede renten eller købe “forsikring” på lån – efter kendsgerning. Et sådant tilfælde opstod med en kvinde, der endte med at betale for 5 typer af forsikringer værd tusind dollars på en $5000 personlige lån.

En anden berygtet taktik fra kommerciel kredit var rutine til opkrævning af en årlig rente (ÅOP) over 40 procent. Ulempen ved personlige lån er, hvordan forbrugerne opfattes som en malkeko til udlån selskaber og andre finansielle virksomheder. Udbuddet og efterspørgslen efter kontanter underskud lokker mange amerikanere ind i en uendelig cyklus af enorme gæld.

At finde lånet

Trods, de negative aspekter af personlige lån, forbrugerne har brug for et lån kan finde den ultimative lån. Bortset fra bankerne er i erhvervslivet for at lave fortjenstmargener, er det en livsform. Alternativ for at slå cyklussen af finansielle fordærv begynder med forske ultimative lånet. Her er et par skridt til at overveje, før du kigge efter et personligt lån:

Beregne din gæld

Sammenlign din indkomst til dine udestående saldi

Oprette en månedlige husholdningsbudget (omfatter leje/pant, mad, forsyningsselskaber og andre levende bestemmelser)

Fratrække husholdningsbudgettet fra din månedlige indkomst

Bruge alt fra punkt nummer 4 til at opdele, hvor meget du har råd til at betale på månedsbasis.

Anmeld alle lån eller kreditkort, der har en høj rente

Bil noter skal være øverst på listen bill betaling

Husk at sætte hospital og enhver medicinsk regninger for enden af betaling bunke

Personlige lån gæld Test

Efter en gennemgang af dine aktuelle finansielle status, svare på følgende spørgsmål for at afgøre, om du har virkelig brug for et personligt lån eller du nødt til at forfine dine udgifter adfærd i et stramt budget.

På en regelmæssig basis er du kontanter udfordret?

Er de fleste af dine tilgængelige kreditter under $50?

Under en krise, er dine finansielle ressourcer ikkeeksisterende?

Månedlige, kan du kun foretage minimum betalinger på din gæld?

Efter lønningsdag og ud over alle lån og kredit betalinger er din skønsmæssige indkomst er meget begrænset?

Er alle dine kreditkort maxed ud?

Hvis du svarede nej, de fleste af de ovenstående spørgsmål, stramning dit budget og møde mål er vigtigt at du grave din vej ud af gælden. Men hvis du kan svare ja til fire eller flere af spørgsmålene, så et personligt lån er kun uundgåelig. En monetær underskud, over udvide kreditkort kombineret med manglende evne til at administrere – økonomisk under en alvorlig nødsituation er tegn på, at et personligt lån og en ændring af udgifterne adfærd er kritisk.

På den samme token, forbrugerne stiller krav om en personlig ikke må blive så bøjet på får godkendelse at de mister synet af en dårlige lån.

Brug følgende kontrolliste til at identificere den ultimative personlige lån:

Det långivende institut har ikke nogen klager, der er opført med Better Business Bureau eller enhver stat Attorney Generals kontorer

Rentesatsen er rimeligt og overkommeligt for tilbagebetaling

Vilkårene for lånet er klart formuleret og blottet for tvetydig sprog

Den professionelle lån gælder ikke høj presset taktik for at lukke dig på det personlige lån

Den personlige lån stammer ikke fra en telefonsælger

Gæld konsolidering lån bør ikke have nogen forudbetaling sanktioner

Sikrede lån, der kan kompromittere din bolig ejendom

Naturligvis vinder godkendelse for den ultimative personlige lån vil afhænge af din betaling historie og kredit score. Men hvis dit kredit score er i midten af 600s, bør du berettiget til en usikrede lån. Husk, at en sats på 11 procent eller mere bør foregribes. Ikke desto mindre, den ultimative personlige lån bør ikke overstige mere end 18 procent i gebyr renteudgifter.

© Om-personlig-Loans.com. Alle rettigheder forbeholdes.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.