Siden sidst

Siden sidst:

Har jeg fået job. Og allerede fejret mit første år derude Og er stadig fuldstændig vild med det!
Har jeg nu både et vuggestue og et børnehavebarn. I hvert fald én måned mere. Så har jeg pludselig 2 børnehavebørn (suk, hvor bliver tiden dog af *siger hun og lyder som en gammel dame på 80…)
Har jeg mistet min svigerfar. #fuckcancer

Er vi langt om længe ved at få den have vi ønsker os. Der er både kommet drivhus, trampolin, legehus og gyngestativ til. Samt anlagt staudebed. Og Thomas har bygget den vildeste terrasse. Og jeg har fået mit drømmeorangeri.. ❤

Har vi boet (og spist!) på Henne Kirkeby Kro. Nydt min søsters sommerhus på Langeland. Tilbragt et par skønne sommerdage på Fanø. En weekend på Dayz SeaWest. Og været i Klitmøller, Hvide Sande, Berlin, Lissabon og til julemarked i Hamburg. Samt 14 dages rundrejse i Portugal og 1 uge med All-Inclusive på Zakynthos.

Er der smurt 1044 madpakker. Besøgt zoo 14 gange. Bagt 414 brød. Og 106 kager. Læst 102 bøger. Pustet på 317 skrammer. Krammet og kysset mindst en milliard gang.

Siden sidst er jeg landet lige præcis der hvor jeg gerne vil være.. 😊❤

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *