Knasende sprødt hjemmebagt knækbrød

knækbrød photo DSC02259_zpsapcaskr1.jpg

Her flere år efter alle andre, er jeg endelig kommet i gang med at bage hjemmebagt knækbrød. Hvorfor har I ikke sagt at det er så nemt? Og smager så vanvittig godt! Heh, det har I nok også, jeg har bare ikke helt hørt efter…
Absolut ikke first mover på denne her, men skulle der nu sidde nogen derude på den anden side af skærmen, som heller ikke er kommet i gang med de der hjemmebagte knækbrød endnu, kommer her en virkelig god (og nem) opskrift.

Jeg spiser dem mest uden noget, bare som snack, men tænker også at de vil være fantastiske med ost på.
Og så er de virkelig gode til lige at tage den lille eftermiddagssult, når jeg er afsted på kursus.

knækbrød 2 photo DSC02263_zps1iajryir.jpg

Hjemmebagt knækbrød

Ingredienser

1 dl græskarkerner
1 dl hvide sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 dl havregryn
3,5 dl rugmel
2 dl koldt vand
1,25 dl olivenolie
1 tsk bagepulver
2-3 tsk havsalt

Fremgangsmåde

Kom samtlige ingredienser i en skål. Rør det hele godt sammen, til blandingen bliver jævn.
Del dejen i to lige store portioner. Rul hver portion tyndt ud mellem to stykker bagepapir, og læg dem på hver sin bageplade,

Skær dejen i firkanter med en pizzaskærer eller en sløv kniv, og bag knækbrødene i ca 15 minutter ved 200 grader. Hvis stykkerne stadig er lidt bløde i konsistensen bages de i et par minutter mere.

knækbrød 1 photo DSC02274_zpsgmxl2jgm.jpg

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *