Wonderful WWW: denne uge på Internettet

internettet 2 photo DSC00382x_zps7gufgv2x.jpg

Sådan en regnvejrs-søndag er da perfekt til www-surfing. Har fundet en masse fantastiske og inspirerende ting (og ja ja, også en masse knap så fantastiske) på min vej rundt i www i den forgangne uge:

… jeg ville ønske at jeg havde skrevet de her ti nytårsbud. Det er i hvert fald 10 nytårsforsætter man faktisk har lyst til at efterleve!

… denne grillede apple, cheddar and mustard sandwich er jeg nødt til at prøve. Den må enten være helt fantastisk god eller helt fantastisk forfærdelig. Min hjerne kan ikke beslutte sig, så nu må mine smagsløg afgøre det.

mindes 2007! Heh.. 😉

… det sødeste danske blogindlæg for hundeelskere: Pennys weekend

… opdagelsen af en ny yndlingsblogger er altid helt fantastisk! Og en kæmpe tidsrøver, for man skal altid læse lidt længere bagud. Og liiige lidt mere..

… jeg må seriøst til at dyrke yoga ved solopgang. I solopgangen. Gerne ved noget vand. Og måske lidt højere varmegrader end vi praktiserer herhjemme lige pt!

… en lille penalhus DIY. Nu jeg endelig har fået gang i min symaskine igen.

… jeg skal SÅ meget prøve den her opskrift på sukkerfri mælkechokolade af. Tænk at kunne synde og smovse i chokolade med god samvittighed!

… en fantastisk guide til palm leaf art! Enkelt og super smukt..

internettet photo DSC00382_zpsp02rpwdw.jpg

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *