Hindbærmojito med lakrids

hindbærmojito 2 photo DSC01308_zpsixduo6px.jpg

Hindbærmojito med lakrids, mmhh. Det er lige præcis hvad denne uges fredagscocktail er, en hindbærmojito med lakrids. Perfekt kombination hvis du spørger mig, – lakrids og hindbær!
Og så i en af mine favoritcocktails, mojito’en, – jamen kan det da blive meget bedre…

Nu er det jo hindbærsæson, så det er oplagt at lave den med friske hindbær, men den smager altså også fortrinligt med frosne. Selvom der både er hindbær og mynte i, er det ikke en udpræget sommer-cocktail, da lakridsen gør den lidt mere tung i det.

hindbærmojito 3 photo DSC01303_zpsfkyy9wlr.jpg

Hindbærmojito med lakrids

Ingredienser

2cl lys rom
1 tsk lakrids-sirup
1 knsp rålakridspulver
6 friske hindbær eller en stor skefuld optøede
1 lille håndfuld friske grofthakkede mynteblade
Saften fra 1/2 lime
Danskvand

Fremgangsmåde

Opløs lakridspulver og sirup i rommen i et højt glas. Bland limesaft, hindbær og mynteblade i drinken og rør til hindbærrene er most.

Fyld op med isterninger og nyd den iskold, og i godt selskab. ?

hindbærmojito photo DSC01316_zpsdfknpp8o.jpg

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *