Strandbryllup

Var til skønt strandbryllup i lørdags. Hvilket også forklarer, hvis jeg har været lidt stille i weekenden.
Filippa mener stadigvæk at kl 6 er det morgen. Også søndag morgen.
Ikke megen forståelse der, for at jeg først var kommet i seng kl 2..

Bryllupper er jo altid fantastiske, men der er altså et eller andet magisk over et strandbryllup. Især når vejret er SÅ smukt, som det var i lørdags.

Min mor tog Filippa hele eftermiddagen, og kom så ned med hende inden selve middagen. Vi havde kæmpet og kæmpet for at få hende til at tage en sutteflaske, så hun ikke havde behøvet at være med, men damen er stædig og nægter.
Men bare det at få et par timer, helt uden børn! – hvor jeg rent faktisk kunne smalltalke og være social, uden konstant at blive afbrudt, eller talt til om/via mit barn, var helt igennem fantastisk. Og meget, meget tiltrængt.

Jeg er egentlig altid lidt udfordret på outfit-fronten… Eller har i hvert fald været det de sidste par år, hvor jeg konstant har været gravid og/eller ammet. Fandt dog en gammel kjole frem fra gemmerne, som med lidt god vilje kunne trækkes til side, så det var muligt at amme.

Glæder mig virkelig SÅ meget til jeg bare kan hoppe i hvad jeg lyster, uden at skulle tænke på amme-muligheder eller baby-buler.

BCBG Max Azria kjole, Marc by Marc Jacobs stiletter, Rika clutch, Gucci ur, Georg Jensen Grape ring, Lynggaard love ring, Essie A-list

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *