Pop Tarts kager

Pop Tarts 3 photo DSC00857_zpshqpdxpmc.jpg

Bagte de her pop tarts kager den anden dag, hvor Sofie Amalie havde en legeaftale. Det er en af drengene fra den gamle mødregruppe, som hun leger super godt med. Og så kan jeg samtidig have en legeaftale med hans mor. 😉

Vi mødes ca 1 gang om ugen (og faktisk er vi også begyndt at ses som par, med mændene. Skønt når et mødregruppe-bekendtskab kan udvikle sig til venskab!), og der står næsten altid kage på bordet, når vi ses.
Ej okay, der står ALTID kage på bordet, når vi ses!

Børnene syntes, at de her kager var et hit, også selvom de er i den sundere ende af skalaen, med både fuldkorn og knap så meget sukker. Tænker at det var overraskelses-syltetøjet indeni, der var med til at øge populariteten… 🙂

Pop Tarts 2 photo DSC00848_zpsrjrl6ulb.jpg

Pop Tarts

Ca 8 stk

Ingredienser

100g fuldkornshvedemel
75g hvedemel
1 spsk sukker
1/2 tsk salt
100g smør
3-4spsk koldt vand

Fyld

Marmelade (jeg brugte appelsin, men tænker også de er helt fantastiske med hindbær, blomme eller rabarber)

Fremgangsmåde

Bland alle de tørre ingredienser. Smuld smørret i. Hæld vand ved og ælt dejen sammen.
Sæt dejen i køleskabet i en time.
Rul dejen ud, og stik den ud i 16 cirkler med et glas (ca 6cm i diameter)
Fugt kanterne med vand, og læg en tsk marmelade på hver anden cirkel.
Læg de resterende cirkler ovenpå, og tryk kanterne godt sammen med en gaffel.
Bages ca 30 minutter i en 175grader forvarmet ovn.

Afkøl pop tarts’ne på en rist, og pynt med glasur når de er helt kolde

Pop Tarts photo DSC00844_zpslna9gbyi.jpg

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *