Hurra for solbriller

solbriller photo DSC00769_zpsxfmh9vou.jpg

Jeg priser mig lykkelig for at sommeren, og især solen, er tilbage i Danmark i de her dage (uger).
Så er det nemlig helt legalt at gå med solbriller konstant. Faktisk kører jeg en ongoing diskussion med mig selv, om det mon ikke godt kan forsvares, også at have solbriller på indendøre.
Om ikke andet så for at skåne omgivelserne for de der sorte rande under mine øjne, som efterhånden nærmer sig Glistrup’ske dimensioner.

Filippa mener nemlig ikke at vi skal sove lige for tiden. Og med ikke sove, mener jeg, at hun vågner og skal ammes hver 1-2 time. Hele natten. Jep, HELE natten.
Og når Sofie Amalie stadig insisterer på at klokken senest 06.15, så er det morgen(!) og jeg endnu ikke har lært at sove i løbet af dagen (man skulle ellers mene at efter 2 års barsel, burde det efterhånden være tillært, men ak), så nærmer vi os efterhånden zombie-agtige tilstande herhjemme.

Faktisk er vi nået dertil, at jeg på min sidste morgen-løbetur overvejede, hvor lang en lur jeg kunne nå at tage, inden Thomas ville begynde at lede efter mig, hvis jeg bare smed mig i græsset og lukkede øjnene!
Opgav dog projektet pga. for mange løbere  på Å-stien. Tænker ikke jeg ville få lov at ligge længe, før den første ville være henne og ruske i mig…

solbriller2 photo DSC00776_zpsshupsiul.jpgMunthe silkebukser, Day Birger top, H&M ammetop, Lanvin ballerinaer, Barton Perreira solbriller

solbriller 3 photo DSC00784_zpsgkj1sp5x.jpg

solbriller 4 photo DSC00796_zpswxdfpdhh.jpg

solbriller 5 photo DSC00812_zps6tmwdcsl.jpg

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *