Fødselsdagsønsker

Jeg har lige haft fødselsdag, og min ønskeliste i år var præget af et pludselig opstået tomrum på flade sandaler-fronten. De sidste to somre har jeg været hhv højgravid og gravid, så har mest trisset rundt i Birkenstock og Havanais-sandaler.
Så kan godt mærke at jeg i år trænger til fornyelse på den front.

Derudover stod der selvfølgelig også en masse stauder, roser og buske på listen, hele projekt staudebed fylder jo en del.

Og så er jeg ved at løbe tør for alle mine cremer (hvorfor sker det altid på samme tid?!?), så det var jo oplagt også at føre på listen (udover den afbillede, ønskede jeg mig også Beauté Pacifique Super 3 Booster, Melissas AHA creme, Origins Vitazing SPF15 og REN satin perfection BB creme).

Jeg mangler også en lille cross-body taske, til når jeg en sjælden gang er ude, uden børn (og dermed uden behov for bleer, skiftetøj, sutter, snacks og diverse gode sager, der kræver en stor og rummelig pusletaske). Og denne her fra Marc Jacobs er vildt lækker, og lige tilpas i størrelsen.

Derudover,  så ønsker jeg mig et vaffel-jern. Helt præcist ønsker jeg mig et Tefal Snack Collection jern. Min søster har vundet et, og det er genialt. Der er både vaffeljern, toaster, belgiske vafler, donuts med mere til.
Hun bruger vaffeljernet til de vildeste ting, bl.a. laver hun falafler i det, så passer de lige til et pitabrød.. 😀

Og så er jeg VILD med de her fine, sarte tekopper fra Ben Fiess. Ikke at vi mangler kopper, men de vil pynte på ethvert eftermiddagsbord.

Sidst, men absolut ikke mindst, så ønsker jeg mig de smukke Lyngby Melodia whiskeyglas, så vi kan servere fredagscocktails i fine glas..

 photo foslashdselsdagsoslashnsker_zpsr9idtksx.jpg

1. REN v-sense youth vitality

2. Ancient Greek Sandals Eleftheria

3. Tefal snack collection

4. Marc Jacobs Gotham Wallet Leather Strap

5. Ancient Greek Sandals Melpomeni

6. Peace Rose

7. ATP Astrid

8. Lyngby Melodia whiskeyglas

9. Benn Fiess Tea Bowls

Follow my blog with Bloglovin

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *