Rugbrødschips

rugbrødschips 3 photo DSC00339_zps7p0mjhje.jpg

Den anden dag var  jeg inviteret til brunch hos min veninde, hvor hun blandt serverede de lækreste hjemmelavede rugbrødschips. Vristede straks opskriften ud af hende, og har nærmest levet af dem siden. Bilder mig ind at de, trods både olie og store mængder salt, alligevel er bedre end kage, slik, rigtige chips, og hvad jeg ellers har et usundt afhængighedsforhold til lige for tiden.

Og eftersom bikini-sæsonen nærmer sig, og mit behov for at små-snacke uafbrudt i løbet af dagen absolut ikke bliver mindre, så tyr jeg til dem her.

rugbrødschips 2 photo DSC00336_zpsox71svhb.jpg

De er vildt simple at lave, smager fantastisk, og koster en brøkdel af lagkagehusets.

Det er, i al sin enkelhed bare skiveskåret rugbrød, penslet med olie og drysset med flagesalt, og så i ovnen ved 180 grader i ca 20 minutter.
Når de så kommer ud af ovnen, skæres de i mundrette stykker (jeg plejer at få 8 ud af en skive), og så er det bare at begynde at snacke.. 🙂

rugbrødschips photo DSC00331_zps1bp2elvg.jpg

rugbrødschips 4 photo DSC00344_zpsi8fwuon2.jpg

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *