Ristede saltmandler

Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg elsker saltmandler! Her den anden dag, havde Thomas så lavet en ny version, og oh boy, de er gode.

De er med olie og salt, og så lige et strejf af citron og rosmarin. Vildt gode, og vildt nemme at lave..

ristede mandler photo DSC00120_zpskmvzyg4m.jpg

Ingredienser:

200 g mandler
1 spsk oliveolie
1-2 drys salt
skallen af ½ økocitron
frisk rosmarin

Fremgangsmåde:

Sæt ovnen på 160 grader
Bred mandlerne ud på en bagepapir-beklædt bradepande
Stænk olie over mandlerne og drys med salt. Rør blandingen godt sammen.
Sæt pladen i ovnen og rør i dem med jævne mellemrum, så mandlerne bliver jævnt ristet.
Efter ca et kvarter drysser man med citronskal og rosmarin.
Mandlerne bager ca et kvarter mere (altså en halv time i alt)
Lad mandlerne køle af, og server dem fx som snacks til en cocktail eller et godt glas vin…

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *