Regnvejrsdag

 photo DSC09795_zpsxlnehfbr.jpg

 photo DSC09800_zps9rytszlg.jpg

 photo DSC09819_zps6jhg1cdm.jpgPå sådan en trist regnvejrsdag, er det rart lige at blive mindet om, at sommertøjet altså har været i brug. For vi har jo allerede har haft mange fantastiske sommerdage i år.

Vi har tilbragt weekenden i Ebeltoft, i anledning af mine svigerforældres guldbryllup. De ville ikke fejre eller fejres, så derfor havde de inviteret hele familien med til Øernes Maritime Ferieby.
Inden vi tog derop, havde vi virkelig mange planer for hvad vi gerne ville nå (Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark, vandreture i Mols Bjerge bl.a.).

Men inden vi fik set os om, var weekenden gået, og vi havde kun været uden for området en enkelt gang, nemlig lørdag aften, hvor Thomas og hans bror havde inviteret alle ud at spise for at fejre guldbrylluppet.
Ellers har den bare stået på gå- og løbeture, spil, en enkelt strandtur, mad, afslapning og et par ture i svømmehallen (som havde et opvarmet børnebassin, så både Filippa og Sofie Amalie kunne komme med).

Og ved I hvad. Det har simpelthen været SÅ fantastisk at komme helt ned i gear. Og bare være sammen. Uden at skulle noget. Men bare være sammen. Alle sammen.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *