Tid til selvforkælelse

Den næste time er der bare dømt selvforkælelse.

Fordi… – Jeg har fortjent det!

Thomas kørte til Nordjylland i morges kl 6.30 og kommer først hjem i morgen sidst på eftermiddagen. Filippa syntes at der stod amning på programmet i nat kl 23.30, kl 00.30, kl 2, kl 3 og så “først” igen omkring kl 05! Men pyt, det der søvn er alligevel overvurderet…
Og som om det ikke var nok, var jeg ved tandlægen i går! Skulle have ordnet en tand, som bliver ved med at drille. Det betød bedøvelse x max, en fyldning der skulle pilles ud, og en ny der skulle lægges. Læg dertil en portion nålefobi, fuldstændige krampagtige spændinger når der stikkes, og resultatet bliver at jeg i dag sidder med en kæbemuskel der er så øm, at jeg kun kan åbne munden halvt.. (hvilket ikke forhindrer mig i at køre M&M’s ind, som om jeg blev betalt for det).

Filippa er endelig faldet i søvn, så nu har jeg forhåbentlig lige en time til ren selvforkælelse inden Sofie Amalie skal hentes…

… selvom jeg jo egentlig burde rydde op, vaske tøj, støvsuge og sortere babytøj (the fabulous life on barsel..).
Men ahh, det føles godt at pjække for en gangs skyld..

tid til selvforkælelse photo DSC00162_zpsc0yxtgjm.jpg

– og nu hvor jeg skal til at trykke “udgiv”, slår det mig;
før jeg fik børn, ville selvforkælelse betyde noget med fodbad, måske et karbad, hårkur og ansigtsmasker, stearinlys, en god bog, neglelak osv.
I dag er jeg glad, hvis jeg bare kan få en kop kaffe, en håndfuld M&M’s og en halv time ved computeren uden afbrydelser!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *