Superheltebrød

 photo DSC00051_zpsdolftmvg.jpg

Vi spiser rigtig meget brød. Som i rigtig, rigtig meget. Når de store er her, forsvinder der et brød om dagen, udover rugbrød og hvad der evt. serveres til aftensmaden.

Det er VILDT hvad sådan en teenagedreng kan konsumere. Sagde du bundløst hul. Og lige hvad angår mængden af mad, er Thomas stadig en teenagedreng (og hans far er endnu vildere).

Så jeg bager stort set brød hver dag, og lige for tiden er Sif Orellana’s Superheltebrød favoritten. For det første smager det FANTASTISK. For det andet er det fyldt med gode sager (chiafrø, groft mel, havregryn og honning bl.a.). For det tredie er det mega-nemt, det skal hverken æltes eller hæve. Blot i en kold ovn og så bages i en times tid. Det er SÅ genialt.

(Opskriften er forøvrigt fra hendes nyeste bog “Slyngler og Stanglakrids”, som varmt kan anbefales. Der er vildt mange lækre ting i som sædvanlig… 🙂

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *