Saltmandler

Havde glemt hvor godt saltmandler smager. Seriøst!

Har fundet den bedste opskrift, med lige præcis så meget salt at de er fantastiske, men for salte til at man kan kværne hele portionen på en gang (hvilket jo er en regulær risiko)..

Opskriften er oprindeligt fra Hjerteforeningen, men den ligger der ikke mere, så nu laver jeg dem bare efter hukommelsen:

2dl vand

1 spsk salt

200g mandler med skal.

Det hele bringes i kog på en pande, og koge/steger indtil alt vandet er fordampet.

Fordel mandlerne på en bagepapir-beklædt bradepande, og bag dem ca ½time i ovnen ved 150grader.

Lad dem køle ned, og lad tænderne løbe i vand ved deres knitren (mandlernes, – ikke tænderne) imens.

Men pas på, de er stærkt vanedannende!

 photo DSC08796_zpsnxovh0m9.jpg

 photo DSC08800_zpssiqvskkp.jpg

 photo DSC08802_zpsscmdgxp2.jpg

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *