Pasta med flødesovs, artiskok og oliven

Hjemme hos os er det mest Thomas, der laver mad.

Han kan vildt godt lide det, og jeg er i virkeligheden mere til at bage (gerne kage).

Det er ikke fordi jeg ikke kan lide at lave mad, men det er bare noget, der skal overstås forholdsvis hurtigt. Helst ikke over en halv time (hvilket er sådan ca max tid, man kan gøre sig forhåbninger om at have to ledige hænder, med to små børn under 2 år).

Så pasta er i ret høj kurs, når det er mig som har kokkehuen på. 😉

Denne her er fyldt med gode sager, og så er den lynhurtig at bikse sammen.

 

Pasta med flødesovs, artiskok og oliven

4 pers. – 30 minutter

200g flødeost med urter

1 spsk hakket rosmarin (jeg bruger frisk, men tørret kan nok også bruges)

1 dl kogende vand (gerne fra pastaen)

salt og peber

 

500g frisk båndpasta

 

1 glas grillede auberginer

sorte oliven efter behov

1 håndfuld rucola

1 håndfuld frisk spinat

1 dl afskallede saltede pistacienødder

friskrevet parmesan

Kog pastaen.

Bland flødeosten med rosmarin og vand, og varm det op under omrøring. Smag til med salt og peber.

Vend pastaen med afdryppede artiskokker, oliven og pistacienødder og anret den på en bund af rucola og spinat. Server den med friskrevet parmesan og et godt brød til.

Velbekomme.. 🙂

 photo DSC09886_zpsrxcw6q8a.jpg

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *