I juni vil jeg…

Jeg elsker de her ’i næste måned vil jeg/glæder jeg mig til…’-indlæg hos andre bloggere, så selvfølgelig skal jeg også have dem selv.

Før i tiden var jeg rigtig god til at skimme ”det sker i Odense”-kalenderen igennem i starten af en ny måned, for på den måde at få lagt spændende events i kalenderen. Efter at jeg er blevet mor, har der været lidt stilstand lige på den front, men det har jeg tænkt mig at ændre nu.

Kan mærke at jeg i den grad trænger til at komme ud. Både alene, med veninderne, Sofie Amalie+Filippa og med Thomas. Må nyde de her sidste måneder, inden den rigtige hverdag melder sig igen med jonglering af job, børn, ulvetimer og kæreste-, samt-mig tid…

Så her i juni glæder jeg mig ekstremt til…

… at spise kilovis af friske danske jordbær.. – og nye kartofler

Lars HUG koncert med min kæreste. Bare ham og jeg. En aften uden børn!

… en weekend i Ebeltoft, hvor vi både skal fejre mine svigerforældres guldbryllup og Skt. Hans

Yoga Under Åben Himmel i Munke Mose

… at lære Camilla Grebes forfatterskab at kende

… indvielsen af vores nye barvogn med indførelsen af fredags-cocktails

… at se kongelig ballet på Dallund Slot

… (forhåbentlig) at nyde masser af danske sommerdage, med grill, sol på næsen og gode bøger i liggestolen

… en jazz-eftermiddag i Allerup Gamle Have

… at fejre mine to niecer og min svigermor, der alle har fødselsdag i juni

… at fylde mit hjem og min have med smukke blomster

(og hvis der var flere timer i døgnet, ville jeg også vildt gerne op og høre Rickie Lee Jones på onsdag)

 photo DSC09853_zps8ce9e8l6.jpg

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *